GİRİŞ YAP

BETACAR DAN AYLIK 6 AYLIK YILLIK UZUN DONEM ARAC KIRALAMA

BETACAR DAN AYLIK 6 AYLIK YILLIK UZUN DONEM ARAC KIRALAMA

7.05.2024 08:57:39
BETACAR DAN AYLIK 6 AYLIK YILLIK UZUN DONEM ARAC KIRALAMA

BETACAR dan Operasyonel Araç Kiralamanın bazı avantajları şöyledir.  Araç ihtiyaçlarınızı öz kaynağa gerek olmadan karşılarsınız. Aylık kiralama faturanızı gider olarak gösterirsiniz. Trafik sigortası, güvence, muayene gibi işlemlerle ilgilenmezsiniz. Aracın periyodik bakımları, hasar-onarım işlemleri BETACAR tarafından takip edilir. Yolda kaldığınızda veya kaza halinde aracınız en geç 24 saat içerisinde yenisiyle değiştirilir. Her türlü acil durumda 7/24 ulaşabileceğiniz 0850 885 23 82 (BETA)  numaralı çağrı merkezimiz hizmetinizdedir.  BETACAR’da Operasyonel Oto kiralamalarda sınırsız hizmetlerini tek fiyatla alın.

BETACAR BIREYSEL ARAC KIRALAMA DA KI FARKINIZ OLSUN!

Uzun Dönem Araç Kiralamak, Uzun Vadeli Oto Kiralamak, Uzun Süreli Araç Kiralamak sanıldığının aksine sadece şirketlerin değil, artık bireysel sürücülerin de tercih ettiği avantajlı bir çözüm. Sizin de bir araca ihtiyacınız varsa, araç satın almadan önce BETACAR Filo Avantajlarını inceleyin. İstediğiniz marka ve modeldeki aracı Uzun Vadeli, Uzun Süreli Kiralayın! Uzun Dönem Araç Kiralama, Uzun Vadeli Oto Kiralama, Uzun Süreli Araba Kiralama hizmetleri veren BETACAR, KOBİ'lerin hayatını kolaylaştıracak çözümler sunuyor. BETACAR, hem kurumlara hem bireylere çok cazip fiyatlarla 1, 3, 6, 12, 24 veya 36 Aylık Uzun Süreli Oto Kiralama imkanı sağlıyor.

Aylık Araç Kiralama, 3 Aylık Araç Kiralama, 6 Aylık Oto Kiralama, Yıllık Araç Kiralama, Uzun Süreli Araç Kiralama, Uzun Vadeli Araç Kiralama hizmetleri için 1 aydan 36 aya kadar kiralamalarınızda aynı gün adresinize ücretsiz teslim için web sitemizi www.betacar.com.tr  ziyaret edebilirsiniz.

NEDEN BETACAR?

BETACAR esnek süreli sözleşme ile, 1 aydan 36 aya kadar ihtiyaç duyduğunuz süre ile sözleşme yapma imkanı sunuyor ve sizlere zaman taahhüdünde bulunmadan Uzun Dönem Araç Kiralama, Uzun Süreli Oto Kiralama, Uzun Vadeli Araç Kiralama imkanlarından faydalandırabiliyoruz. Aylık Kiralama, 3 Aylık Kiralama, 6 Aylık Kiralama ile süre taahhüdünde bulunmadan filo kiralama veya uzun vadeli oto kiralama hizmetlerinden faydalanın. 1 aydan 36 aya kadar esnek sözleşmeler sizin için geliştirilmiştir.

NEDEN UZUN VADELI, UZUN SURELI OTO KIRALAMA?

Bir araç sahibi olmanın ne kadar da çok avantajı var, değil mi? Gideceğiniz yere istediğiniz yoldan, tam zamanında ulaşmanın konforu hiçbir şeye değişilmez. Üstelik artık bu konforu yaşamak için ille de araç satın almanız gerekmez. BETACAR Filo’dan bireysel olarak Uzun Dönem Araç, Uzun Vadeli Oto, Uzun Süreli Araba kiraladığınızda, birçok avantajı aynı anda yaşar, araç sahibi olmanın yükümlülükleri olmadan istediğiniz araca kavuşursunuz.

BETACAR dan alacağınız Uzun Dönem Operasyonel Araç Kiralama nın konforunu 0 km araçlar ile yaşayın. Uzun Vadeli kiraladığınız Aracınızla birlikte gelen, hasar & onarım, yedek araç, periyodik bakım, mevsimlik / kışlık lastik, muayene, MTV, sigorta, 7/24 yol yardım gibi ekonomik ve zaman maliyeti oluşturan giderleri düşünmez, sabit kira avantajı ile kiralamanın konforunu yaşarsınız.

BETACAR, müşteri odaklı hizmet anlayışına sahip, sektörde değişim ve dönüşümü yaratan Türkiye’nin Oto kiralama markasıdır. BETACAR RENTAL olarak öncelikli hedefimiz, doğru ve kaliteli hizmeti müşterilerimize sunmaktır. Bizim için en önemli değer müşterilerimizdir.

Ülkemizde Filo Kiralama sektörünün öncü markası BETACAR FILO, uzun yıllara dayanan sektör deneyimi, güçlü finansal yapısı ve profesyonel kadrosu ile hızlı ve güvenilir hizmetler sunar.

BETACAR Filo uzmanlığı ile Uzun Vadeli Araç Kiralama, Uzun Süreli Oto Kiralama beraberinde birçok avantajı da getirir. Uzun Vadeli Araç Kiralama, Uzun Süreli Oto Kiralama hizmetleri belirli bir sabit fiyata sahip değildir. Kiralanacak olan aracın modeli, kilometresi, süresi, şanzımanı, kasası, yakıt tüketim şekline ve anlık kampanyalara göre fiyatlar değişiklik gösterebilir. Uzun Dönem Araç Kiralama da net bir fiyata ulaşabilmek adına seçimlerin yapılması ve ardından BETACAR Satış Danışmanları ile iletişime geçilmesi uygun olacaktır. Rent a car istanbul, car rental istanbul, luxury car rental istanbul, luxury rent a car istanbul, rent a car istanbul airport, luxury rent a car sabiha gokcen airport istanbul, car rental istanbul airport, car rental sabiha gokcen airport istanbul, luxury car rental sabiha gokcen airport istanbul, luxury car rental istanbul airport, luxury rent a car istanbul airport, rent a car sabiha gokcen airport istanbul,

 

BETACAR, BIREYSEL VEYA KURUMSAL UZUN DONEM ARAC KIRALAMA , UZUN VADELI OTO KIRALAMA, UZUN SURELI ARABA KIRALAMA MARKASI DIR.

Son Yazılar

+908508852382
  • KOCATEPE MAHALLESİ CUMHURİYET CADDESİ BELER PALAS APT. NO:29/11 BEYOĞLU/İSTANBUL
  • +908508852382
  • beta@betacar.com.tr
© 2018 - Tüm Hakları Saklıdır.
Whatsapp İçin Tıklayınız